Fjord Staff AS er en lokal leverandør av komplette bemannings- og rekrutteringsløsninger. Selskapet ble etablert 2016, og holder til i Florø. Med forankring i solid kompetanse, stort lokalt nettverk og god oversikt innen våre fagområder sikrer vi deg suksess med ansettelsen av din nye medarbeider. Vi er et rekrutteringsselskap som har lager, logistikk og fabrikkarbeidere som et spesialistområde.

Har du behov for nye medarbeidere innen lager, logistikk og fabrikkarbeidere? Når du bruker Fjord Staff AS til rekruttering og bemanning av lager- og logistikkfunksjoner, vil du få hjelp og oppfølging fra våre rekrutterere som er eksperter i bransjen.

For å finne den rette kandidaten kreves det kompetanse og kunnskap om fagområdet.
Oppgavene innen lager/logistikk innebærer å ta imot varer, sortere dem, lagre dem, og sørge for at de kommer fram til kunden til avtalt tid. Dette er ingen lett oppgave og det kreves derfor rette medarbeidere. Enten du ser etter en lagermedarbeider, logistikkoordinator eller fabrikkarbeider, kan vi garantere at våre rådgivere foretar en grundig kompetansekartlegging, noe som gjør at du kan være trygg på at vi finner den rette kandidaten. Med fokus på HMS og etisk forretningsdrift tilbyr vi våre kunder fleksibilitet, kvalitet og høy kundeservice. Våre rådgivere er spesialister innenfor rekruttering og utleie til lager og logistikk, med egen erfaring og fartstid innenfor fagområdet. Som et bemanningsbyrå sikrer vi en omfattende støtte, for at hele rekrutteringsprosessen gjennomføres i tråd med gjeldende forskrifter, effektivt og til din fordel. Spar tid, penger og energi på rekrutteringsprosessen som vi gjennomfører for deg. Vi påtar oss alle formaliteter.